Om meg

AKUPUNKTUR LØKEN

KROPP & SJEL

 

Om Meg

 

Lise Løken – Akupunktør

 

 

 

Utdannelse:

 

Jeg er utdannet i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM),

og har en offentlig godkjent Bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole.

I studiet er det integrert vestlig medisin, i tillegg har jeg medisin grunnfag, og Funksjonell Anatomi og Fysiologi (FAF) 1, 2, og 3.

Som en del av studiet har jeg studert og hatt praksistid på et sykehus i Kina (jeg praktiserte på 2. affiliated Nanjing under ledelse av Dr. Gu).

Jeg er medlem av Akupunkturforeningen, og har videreutdanning i akupunkturbehandling av barn, som er et spesialfelt innen akupunkturfaget.

 

I tillegg har jeg flere kurs og videreutdanning i Gunn IMS teknikk, som er en intra muskulær stimuli- og smerte-teknikk.

 

Jeg har tatt flere kurs og tilleggsutdannelser innen TKM, urter som medisin og muskelproblematikk. I tillegg er jeg utdannet Diplom Aromaterapeut og Akashaterapeut.

 

 

 

 

Behanlinger:

 

Jeg utfører behandlinger basert på prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin, som inkluderer kopping, moxa/varme, elektroakupunktur og trigger-punktsbehandling.

I tillegg vil jeg bruke smerteteknikker og IMS behandlinger.

Jeg vil alltid gi en helhetlig behandling, og gi råd om bevisstgjøring rundt din helse.

 

Jeg har skrevet en hovedoppgave om akupunkturens virkning på/mot depresjon, og har god erfaring med bruk av akupunktur i forhold til emosjonelle plager som angst og depresjoner.

 

Jeg behandler gravide og deres svangerskapsplager, og gir modningsakupunktur når tiden for fødsel nærmer seg.

Etter fødsel kan jeg hjelpe til med å få i gang morsmelk og behandle eksempelvis nedstemthet, stress og muskel- og skjelettplager.

Som videreutdannet barneakupunktør har jeg sett gode resultater ved behandling av kolikk på spedbarn, muskel og skjelettplager hos tenåringer m.m.

Jeg behandler pasienter for fibromyalgi, stress, PMS, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, søvnapné, fordøyelsesproblemer, hodepine og migrene, allergier, astma, urinveisplager, smerter i muskel og skjelett, senebetennelser, tennisalbue, benhinnebetennelser, hormonelle plager, bihuleproblemer samt svekket immunforsvar, i tillegg til mye, mye mer.

Akupunktur har også en god effekt på forskjellige synsproblematikker. Grønn stær hvor trykket blir for stort kan ha god virkning med akupunktur

 

Min intensjon:

 

Jeg jobber med mange ulike problemstillinger, både akutte og kroniske, og ønsker at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Jeg er genuint opptatt av å gi deg den beste mulige behandlingen, så du kan få det bedre.

Jeg har et nært samarbeid med andre terapeuter, hvor fokuset alltid er på hvordan vi best mulig kan hjelpe deg med ditt helseproblem.

 

TA KONTAKT OM DET ER NOE DU LURER PÅ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Akupunktør Lise Løken

Copyright @ All Rights Reserved