Om meg

AKUPUNKTUR LØKEN

KROPP & SJEL

Akupunktør Lise Løken


Om Meg


 

  Lise Løken – Akupunktør og Kognitiv terapeut
Utdannelse:


Jeg er utdannet i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM),

og har en offentlig godkjent Bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole.

I studiet er det integrert vestlig medisin, i tillegg har jeg Medisin grunnfag, og Funksjonell Anatomi og Fysiologi (FAF) 1, 2, og 3.

Som en del av studiet har jeg studert og hatt praksistid på et sykehus i Kina (jeg praktiserte på 2. affiliated Nanjing under ledelse av Dr. Gu).

Jeg er medlem av Akupunkturforeningen, og har videreutdanning i akupunkturbehandling av barn, som er et spesialfelt innen akupunkturfaget.


I tillegg har jeg flere kurs og videreutdanning i Gunn IMS teknikk, som er en intra muskulær stimuli- og smerte-teknikk.


Jeg har tatt flere kurs og tilleggsutdannelser innen TKM, urter som medisin og muskelproblematikk. I tillegg er jeg utdannet Diplom Aromaterapeut og Akashaterapeut. Jeg har også videreutdannet meg til Kognitiv Terapeut, og er medlem av Norsk forening for Kognitiv terapi 


Behanlinger:


Jeg utfører behandlinger basert på prinsipper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin, som inkluderer kopping, moxa/varme, elektroakupunktur og trigger-punktsbehandling.

I tillegg vil jeg bruke smerteteknikker og IMS behandlinger.

Jeg vil alltid gi en helhetlig behandling, og gi råd om bevisstgjøring rundt din helse.

 

Jeg har skrevet en hovedoppgave om akupunkturens virkning på/mot depresjon, og har god erfaring med bruk av akupunktur i forhold til emosjonelle plager som angst og depresjoner.

I tillegg til virke som Kognitiv terapeut, hvor vi kun har samtaler. Kognitiv Terapi er en evidensbasert behandlingsform innenfor adferdstrening, med god og rask effekt. 


Jeg behandler gravide og bistår ved eventuelle svangerskapsplager, og gir modningsakupunktur når tiden for fødsel nærmer seg.

Jeg kan bistå ved eksempelvis nedstemthet, angst, panikk, søvnløshet, stress og muskel- og skjelettplager.


Som videreutdannet barneakupunktør har jeg sett gode resultater ved behandling av kolikk på spedbarn, muskel og skjelettplager hos tenåringer m.m.

Jeg har pasienter med fibromyalgi, stress, PMS, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, søvnapné, fordøyelsesproblemer, hodepine og migrene, allergier, astma, urinveisplager, smerter i muskel og skjelett, senebetennelser, tennisalbue, benhinnebetennelser, hormonelle plager, bihuleproblemer samt svekket immunforsvar, i tillegg til mye, mye mer.

Akupunktur kan også benyttes ved forskjellige synsproblematikk. Grønn stær hvor trykket blir for stort kan ha god virkning av akupunktur.


Kognitiv terapi timer er basert på et samarbeid mellom deg og meg, hvor du er eksperten på deg, og jeg har teknikker jeg kan lære bort for å gjøre en endring. Vi har som oftest rundt 10 timer samtaler, men det meste av arbeidet skjer i form av hjemmeoppgaver og trening i eget liv. 


Min intensjon:


Jeg jobber med mange ulike problemstillinger, både akutte og kroniske, og ønsker at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Jeg er genuint opptatt av å gi deg den beste mulige behandlingen, så du kan få det bedre. Både i kropp og sjel. 

Jeg har et nært samarbeid med andre terapeuter, hvor fokuset alltid er på hvordan vi best mulig kan hjelpe deg med ditt problem.
TA KONTAKT OM DET ER NOE DU LURER PÅ.

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved