VEGA-Test

AKUPUNKTUR LØKEN

KROPP & SJEL

VEGA - TESTHva er det?


Vega-test er en diagnosemetode innenfor alternativ behandling som utføres med et elektrisk apparat og som angivelig skal kunne påvise Intoleranser og andre sykdomstilstander hos pasienten. Apparatet som benyttes er en videreføring av et apparat utviklet av Reinholdt Voll på 1950-tallet som en form for elektroakupunktur. Helmut Schimmel modifiserte teknikken og introduserte på 1970-tallet apparatet som Vega-tester. 


Vega testing er en rask, trygg og smertefri testmetode som samler informasjon om kroppen din.

Det er et svært verdifullt verktøy for å hjelpe pasienter å forstå de underliggende årsaker til helseproblemer og for å oppnå varige forbedringer i helsen.Vega testing er også kalt Elektro Akupunktur eller EAV testing. Den bruker akupunkturpunkter i hendene som aksesspunkter til kroppens følsomme elektromagnetiske system.


Fra disse akupunkturpunktene  måler maskinen elektromagnetiske svingninger i kroppen din som svar på ulike elementer som testes. Klinisk relevant informasjon kan oppnås fra disse målingene.


Vega testing er et ekstra verktøy i forsøk på å forstå nøkkelen til dine helseplager.Hvilke typer tester er gjort med Vega maskin testing ?


Følgende tester blir utført:


Mat intoleranse testing: - Vi tester opptil 90 vanlige matvarer for å se hvilke som kan forstyrre kroppen din og hvilke som ikke gjør det. Det gir konsekvent en forbedring av helsen når man eliminerer de matvarer som forstyrrer kroppen din ut av kostholdet. Du vil lære hvordan du enkelt kan gjøre overgangen lettere ved å unngå å spise det som belaster kroppen din.


Organ Screening: - Vi vurdere opptil 67 forskjellige kroppsdeler på en trepunkts skala: sunn, stresset, veldig stresset. Testen vurderer organer som mage, nyrer, lunger etc og andre kroppsdeler som spinal segmenter, lymfeknuter, øyne, pessar, binyrer og mer.

Dette er ikke en diagnostisk test, men resultatene kan være en ledetråd til hvorfor du har dine helseproblemer.


tarmflora ubalanse: - En av nøklene til sunn funksjon av kroppen er tilstedeværelsen av tilstrekkelig med gode bakterier i tarmens slimhinner. Hvis de gode bakteriene ikke er til stede, så vil gjær (Candida albicans), sopp og andre opportunistiske organismer kolonisere seg i tarmen, noe som skaper problemer. Denne testen vurderer balansen i tarmfloraen og rapporterer graden av Candida gjær til stede i en skala fra 0-10.

0 indikerer en sunn balanse av tarmfloraen, mens 10 indikerer en mangel på gode bakterier og en overvekst av Candida og eventuelt andre opportunistiske organismer.


Spørsmål rundt VEGA- tesing?


Hvorfor bruke Vega testing når det finnes andre former for testing tilgjengelig?


Fordelene med Mat intoleranse Testing med Vega:


- Resultatene er langt mer nøyaktig enn scratch allergitesting og så nøyaktig som de mye dyrere blodprøver.

- Testen er nesten smertefri. Ingen riper og ingen blod uavgjort.

- De fleste barn og selv spedbarn kan testes.

- Vi kan teste deg etter en stund for å se om intoleransen har løst seg eller om den er vedvarende.

- Det er rimelig i forhold til blodprøver. 

- Med Vega testing, kan du eliminere matvarer som har en mye større sjanse for å gjøre en klinisk forskjell.

- Du får resultatene dine med en gang og kan begynne å designe et kostholdsprogram som vil lede deg til en bedre helse.


Hva bør jeg gjøre for å forberede meg til testen?


Vann:

Drikk mye vann. Vann bistår ledningsevnen av det elektromagnetiske system. Din test vil kjøre mer jevnt hvis du er godt hydrert. Sørg derfor for at du drikker rikelig med væske dagen før og selve dagen for testing.

Mat:

Bare spis hva du vanligvis spiser. Hvis du unngår en viss mattype og har gjort det i lang tid, så vil denne mattypen mest sannsynligvis ikke vises på Vega intoleranse  testingen. Det er vanskelig for noen test, inkludert blodprøver, å identifisere matallergier/intoleranser for matvarer du ikke spiser.

medisiner:

Hvis du tar anti-histaminer eller steroider muntlig, kan disse medikamentene maskere resultater.

Utmattelse:

Ekstrem tretthet eller ekstremt stresset, så kan det påvirke testen. Prøv å kom til testen så uthvilt som mulig.

Hva kan jeg forvente i løpet av testen?

- Du vil bli sittende i en stol ved et skrivebord. Du vil bli bedt om å holde en metallstang som er koblet til maskinen via en ledning.

- Testen vil bli utført av våre opplærte Vega eksperter.

- En sonde vil bli brukt på akupunkturpunkter på hånden din. Det gjør ikke vondt.


Hva er historien og vitenskapen bak Vega testing?


I førti år har Vega testing vært brukt i klinikker over hele Europa og Nord-Amerika. Konseptet at kroppen er en bio-reguleringsmekanisme i henhold til elektromagnetisk styring er ikke ny.


Minst tre dobbeltblinde studier har blitt publisert på elektrodermal allergitesting. Dr. Ali fant en 73% overensstemmelse mellom elektroder testing og ELISA-IgE-antistoffnivåer for en rekke av pollen og moulds.vii Dr. Kiop i Toronto fant en 66% korrespondanse ved identifisering av nøytralisering sublingual dose for en rekke matvarer, kjemikalier og inhaleringsmidler mellom elektroder test og intradermal sublingual testing.Referanser:


https://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.royhealthconsultant.com/vega-test/&prev=search


https://no.wikipedia.org/wiki/Vega-test


Copyright @ All Rights Reserved